Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pandurasii_de_pe_Jiu Turbo Kent Scouts
geniala Tactiek black widow
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 44.3
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Antović rent richting de bal. Huezo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huezo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
van der Velde rent richting de bal. Klungelig pakt van der Velde de bal. van der Velde probeert naar een medespeler te passen. Antović is nu in balbezit. Antović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pedrosa met een harde bal richting middenveld. Wernecki kopt de bal weg. Antović rent richting de bal. Antović haalt uit met een fantastische trap. Velescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van der Velde geeft de bal voor. Antović bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Żurkiewicz is nu in balbezit. Antović verovert de bal door een tackle van achteren. Antović passt de bal met de wreef. Čajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čajka haalt uit met een fantastische trap. Velescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antović bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Turbo Kent Scouts 1:0

21e minuut.
Căldăraru met een sublieme pass. Wernecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernecki met een sublieme pass. Antović bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović haalt uit met een fantastische trap. Velescu bokst de bal weg.

25e minuut.
Pedrosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carcalete met een sublieme pass. Antović bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović schiet op doel. Velescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Radziszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Radziszewski passt de bal met de wreef. Carcalete met een sublieme pass. Nieveld rent richting de bal. Nieveld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Juszkiewicz kopt de bal weg. Daar is Căldăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcalete speelt de bal door. Wernecki rent richting de bal. Wernecki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Čajka verovert de bal door een tackle van achteren. Čajka geeft de bal voor. Antović bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Turbo Kent Scouts 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 42%, Turbo Kent Scouts 58%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - Turbo Kent Scouts 2:0

54e minuut.
Căldăraru passt de bal zonder na te denken. Wernecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Carcalete de bal. Čajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čajka schiet op doel. Velescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Grążawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carcalete rent richting de bal. Carcalete passt de bal in één keer door. Radziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziszewski haalt uit met een fantastische trap. Răducan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
van der Velde geeft de bal voor. Oprescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antović rent richting de bal. Antović draait met de bal, schiet en ... Velescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Turbo Kent Scouts 3:0

64e minuut.
Radziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović is nu in balbezit. Radziszewski begaat een overtreding. Antović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Antović kan niet meer verder spelen. Prunea komt het veld opgelopen.

80e minuut.
van der Velde met een snelle inworp. Ciubotaru met een sublieme pass. Wernecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernecki speelt de bal door. Prunea rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Ślepowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Velde onderschept slim de pass. van der Velde passt de bal in één keer door. Čajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čajka schiet op doel. Velescu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 40%, Turbo Kent Scouts 60%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - Turbo Kent Scouts 3:0