Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hololive FC Autistas FC
Okayu Tactiek 5-3-2A
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
64.2 gemiddelde waardering 70.3
solid Schieten outstanding
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Tutar rent richting de bal. Tutar passt de bal zonder na te denken. Bandhi is nu in balbezit. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Rasiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucero. Rasiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tutar met een snel genomen vrije trap. Rasiak kopt de bal weg. Tutar geeft de bal voor. Napieralski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Özbilgin met een sublieme pass. Rasiak geeft de bal voor. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Kőfejtő werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - Autistas FC 0:1

18e minuut.
Gherghe speelt de bal door. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Barrena rent richting de bal. Barrena haalt uit met een fantastische trap. Kőfejtő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Rasiak passt de bal in één keer door. Barrena bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rasiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Napieralski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - Autistas FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hololive FC 72%, Autistas FC 28%.
Hololive FC - Autistas FC 0:2

48e minuut.
Bandhi rent richting de bal. Tutar verovert de bal door een tackle van achteren. Tutar speelt de bal door. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutar begaat een overtreding. Kroczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacAulay komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Heydərli met een sublieme pass. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Barrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rasiak zal de hoekschop nemen. Barrena springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lucero neemt vlug de vrije trap. Victorino kopt de bal weg. Tutar speelt de bal door. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kőfejtő bokst de bal weg.

74e minuut.
Tutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutar geeft de bal voor. Kőfejtő speelt de bal door. Kroczek rent richting de bal. MacAulay geeft de bal voor. Kőfejtő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Elgueta geeft een hoge lob. Boskamp is nu in balbezit. Cutiño begaat een overtreding. Cutiño krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Daar is Tutar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutar passt de bal in één keer door. Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Barrena heeft problemen om de bal te vangen. Barrena haalt uit met een fantastische trap. Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Elgueta probeert naar een medespeler te passen. Tutar is nu in balbezit. Tutar speelt de bal door. Barrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tutar geeft een lange en hoge pass. Barrena kopt de bal weg. Rasiak rent richting de bal. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel. Kőfejtő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hololive FC 72%, Autistas FC 28%.
Hololive FC - Autistas FC 0:2