Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Deportes Vallenar Araña Maquina Avalancha Original
=Law= Tactiek Isi sin miedo 2
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.1 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen outstanding


5e minuut.
Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris geeft de bal voor. Dheedene bereikt de bal nog maar net als eerste. Roverano verovert de bal door een tackle van achteren. Roverano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Tarantowicz speelt de bal door. Rouvenaz speelt de bal door. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther geeft de bal voor. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Azat speelt de bal door. Raith is nu in balbezit. Raith passt de bal in één keer door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Näther geeft een hoge lob. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilabaca is nu in balbezit. Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Dheedene rent richting de bal. Dheedene geeft een lange en hoge pass. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris geeft een lange en hoge pass. Moldovan rent richting de bal. Strzyżowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes Vallenar - Araña Maquina Avalancha Original 1:0

35e minuut.
Pyrzanowski komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Roverano is nu in balbezit. Roverano heeft problemen om de bal te vangen. Roverano geeft een lange en hoge pass. Moldovan springt en kopt de bal. Strzyżowski bokst de bal weg.

42e minuut.
Tarantowicz controleert de bal met de borst. Azat rent richting de bal. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Malawski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes Vallenar 45%, Araña Maquina Avalancha Original 55%.
Club de Deportes Vallenar - Araña Maquina Avalancha Original 1:0

58e minuut.
Łuczywek is nu in balbezit. Gierbulewicz rent richting de bal. Teterko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teterko krijgt een gele kaart. Gierbulewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pyrzanowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Raith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Roverano rent richting de bal. Roverano passt de bal met de wreef. Velásquez rent richting de bal. Moldovan onderschept slim de pass. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koziarzewski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Näther geeft een lange en hoge pass. Łuczywek rent richting de bal. Łuczywek passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther passt de bal met de wreef. Logiudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Malawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club de Deportes Vallenar - Araña Maquina Avalancha Original 1:1

85e minuut.
Malawski trapt de bal weg van het doel. Pyrzanowski kopt de bal weg. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes Vallenar 61%, Araña Maquina Avalancha Original 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club de Deportes Vallenar - Araña Maquina Avalancha Original 1:1