Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: Gever FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2994
Emrzbb Adıyaman FC
Normal Tactiek yeniiiii
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 56.5
average Schieten formidable
poor Passen very good
hopeless Verdedigen solid


2e minuut.
Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki passt de bal in één keer door. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:1

3e minuut.
Shikamaru geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Garwoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garwoła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes passt de bal in één keer door. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:2

10e minuut.
Garwoła passt de bal zonder na te denken. Pénzes is nu in balbezit. Pénzes geeft een hoge lob. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:3

11e minuut.
Pénzes geeft een hoge lob. Çorumlular kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolaycı de bal. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes geeft een hoge lob. Kızılgüneş is nu in balbezit. Garwoła verovert de bal door een tackle van achteren. Garwoła draait met de bal, schiet en ... Erdemir bokst de bal weg. Garwoła speelt de bal door. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:4

18e minuut.
Gabríelsson passt de bal met de wreef. Kızılgüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła verovert de bal door een tackle van achteren. Garwoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:5

21e minuut.
Dokuzeylül rent richting de bal. Gabríelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gabríelsson passt de bal in één keer door. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:6

23e minuut.
Kızılgüneş geeft een hoge lob. Shikamaru met een sublieme pass. Daar is Pénzes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pénzes passt de bal in één keer door. Gabríelsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Bairon met een snelle inworp. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki geeft een hoge lob. Garwoła springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:7

29e minuut.
Erdemir trapt de bal weg van het doel. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson passt de bal in één keer door. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Akar de bal. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson geeft een lange en hoge pass. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:8

36e minuut.
Gabríelsson speelt de bal door. Daar is Pénzes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pénzes passt de bal in één keer door. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:9

38e minuut.
Garwoła is nu in balbezit. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson passt de bal zonder na te denken. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Bairon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabríelsson speelt de bal door. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emrzbb 76%, Adıyaman FC 24%.
Emrzbb - Adıyaman FC 0:10

46e minuut.
Gabríelsson heeft problemen om de bal te vangen. Gabríelsson passt de bal in één keer door. Mazowiecki is nu in balbezit. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... Erdemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:11

49e minuut.
Dokuzeylül rent richting de bal. Pénzes verovert de bal door een tackle van achteren. Pénzes speelt de bal door. Garwoła rent richting de bal. Garwoła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:12

50e minuut.
Alparslan speelt de bal door. Daar is Saygınbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki met een sublieme pass. Garwoła rent richting de bal. Garwoła schiet op doel. Erdemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:13

54e minuut.
Bairon rent richting de bal. Bairon probeert naar een medespeler te passen. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:14

55e minuut.
Dokuzeylül is nu in balbezit. Mazowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mazowiecki passt de bal zonder na te denken. Garwoła heeft problemen om de bal te vangen. Garwoła schiet op doel. Erdemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:15

58e minuut.
Mazowiecki is nu in balbezit. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson passt de bal met de wreef. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Potroviţa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bairon de bal. Bairon speelt de bal door. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Dokuzeylül de bal. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson passt de bal met de wreef. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:16

72e minuut.
Bairon speelt de bal door. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson passt de bal met de wreef. Garwoła rent richting de bal. Garwoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:17

76e minuut.
Gabríelsson passt de bal in één keer door. Kızılgüneş speelt de bal door. Gabríelsson speelt de bal door. Garwoła rent richting de bal. Garwoła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson passt de bal zonder na te denken. Dokuzeylül kan de bal niet met de borst controleren. Gabríelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gabríelsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Shikamaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikamaru passt de bal zonder na te denken. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki geeft de bal voor. Garwoła springt en kopt de bal. Erdemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:18

88e minuut.
Shikamaru speelt de bal door. Pénzes rent richting de bal. Pénzes met een sublieme pass. Klungelig pakt Garwoła de bal. Garwoła schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:19

89e minuut.
Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki passt de bal in één keer door. Bairon rent richting de bal. Bairon geeft een lange en hoge pass. Garwoła maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emrzbb - Adıyaman FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emrzbb 82%, Adıyaman FC 18%.
Emrzbb - Adıyaman FC 0:20