Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK K0ŠICE Zeleziari
Attack Tactiek novinka
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 42.6
excellent Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Dowgwiłło rent richting de bal. Soják tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dowgwiłło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vanek met een snel genomen vrije trap. Ďura kopt de bal weg. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - Zeleziari 1:0

6e minuut.
Spaić kopt de bal weg. Hunter met een sublieme pass. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić haalt uit met een fantastische trap. Masztajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - Zeleziari 2:0

9e minuut.
Bodnár raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fried komt het veld opgelopen. Vanek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hunter kopt de bal weg. Gazdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdík haalt uit met een fantastische trap. Masztajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - Zeleziari 3:0

11e minuut.
Klungelig pakt Gazdík de bal. Hunter rent richting de bal. Hunter passt de bal zonder na te denken. Spaić is nu in balbezit. Spaić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - Zeleziari 4:0

15e minuut.
Spaić met een sublieme pass. Gazdík speelt de bal door. Hunter speelt de bal door. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - Zeleziari 5:0

18e minuut.
Soják probeert de bal aan de voet te houden. Hrbal geeft de bal voor. Gazdík heeft problemen om de bal te vangen. Gazdík schiet op doel. Soják probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Spaić rent richting de bal. Spaić passt de bal met de wreef. Hunter geeft de bal voor. Ďura rent richting de bal. Ďura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hrbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrbal met een sublieme pass. Hunter rent richting de bal. Hunter geeft een lange en hoge pass. Dowgwiłło maakt een snoekduik en kopt de bal. Masztajer bokst de bal weg.

24e minuut.
Krejč passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hrbal de bal. Hrbal probeert naar een medespeler te passen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bolognani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fried, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fried passt de bal met de wreef. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... Masztajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gazdík rent richting de bal. Gazdík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - Zeleziari 6:0

38e minuut.
Vanek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrbal met een sublieme pass. Tywczyński is nu in balbezit. Dowgwiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... Masztajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ďura geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ďura met een snelle inworp. Spaić controleert de bal met de borst. Spaić passt de bal met de wreef. Vanek geeft de bal voor. Hunter maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gazdík bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK K0ŠICE 23%, Zeleziari 77%.
MFK K0ŠICE - Zeleziari 6:0

53e minuut.
Dowgwiłło is nu in balbezit. Smochowicki begaat een overtreding. Dowgwiłło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vanek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gazdík heeft problemen om de bal te vangen. Masztajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Dowgwiłło speelt de bal door. Ďura rent richting de bal. Ďura met een sublieme pass. Gazdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdík haalt uit met een fantastische trap. Masztajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Soják de bal. Spaić onderschept slim de pass. Spaić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - Zeleziari 7:0

57e minuut.
Tirpák probeert naar een medespeler te passen. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupčík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rupčík krijgt een gele kaart. Kučera raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolognani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rupčík de bal. Kučera rent richting de bal. Kučera haalt uit met een fantastische trap. Vajdina bokst de bal weg.

58e minuut.
Kudič geeft de bal voor. Hunter is nu in balbezit. Hunter passt de bal in één keer door. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić draait met de bal, schiet en ... Masztajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Klungelig pakt Hunter de bal. Soják speelt de bal door. Hrbal speelt de bal door. Spaić is nu in balbezit. Spaić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Spaić heeft problemen om de bal te vangen. Vanek is nu in balbezit. Vanek passt de bal zonder na te denken. Ďura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďura passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Soják passt de bal in één keer door. Krejč speelt de bal door. Ďura probeert naar een medespeler te passen. Spaić rent richting de bal. Spaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ďura met een sublieme pass. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter probeert naar een medespeler te passen. Gazdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdík haalt uit met een fantastische trap. Masztajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Tywczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ďura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Kudič de bal. Tirpák rent richting de bal. Tirpák geeft een lange en hoge pass. Bokaj is nu in balbezit. Bokaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK K0ŠICE 26%, Zeleziari 74%.
MFK K0ŠICE - Zeleziari 7:0