Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 18:42
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.03
  • Stadion: MaGa FT Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3039
MaGa FT FC Varín
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Kučera geeft de bal voor. Feč kopt de bal weg. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Poruban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - FC Varín 0:1

9e minuut.
Feč verovert de bal door een tackle van achteren. Feč geeft een hoge lob. Záhor bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhor geeft een hoge lob. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal. Poruban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Poruban niet meer kan verder spelen. Hanc komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Chipka is nu in balbezit. Chipka speelt de bal door. Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong geeft de bal voor. van Weert krijgt zijn hoofd ertegen. Hanc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krchmárik met een snelle inworp. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert verovert de bal door een tackle van achteren. van Weert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - FC Varín 0:2

22e minuut.
Hiếu Phong speelt de bal door. Daar is Chipka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiếu Phong speelt de bal door. Chipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondra geeft een lange en hoge pass. Trop kopt de bal weg. Canavaro rent richting de bal. Canavaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kripolský rent richting de bal. Canavaro verovert de bal door een tackle van achteren. Canavaro geeft een hoge lob. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - FC Varín 0:3

33e minuut.
Hiếu Phong passt de bal met de wreef. van Weert is nu in balbezit. van Weert met een sublieme pass. Chipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipka schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Hanc met een harde bal richting middenveld. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. Hanc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanc probeert naar een medespeler te passen. Herček kopt de bal weg. Chipka rent richting de bal. Hiếu Phong is nu in balbezit. Hiếu Phong geeft een hoge lob. Hanc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - FC Varín 0:4

39e minuut.
Chipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hiếu Phong speelt de bal door. Chipka is nu in balbezit. Bondra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bondra krijgt een gele kaart. Chipka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canavaro wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiếu Phong is nu in balbezit. Hiếu Phong passt de bal zonder na te denken. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - FC Varín 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaGa FT 83%, FC Varín 17%.
MaGa FT - FC Varín 0:5

51e minuut.
Zavan kopt de bal weg. van Weert is nu in balbezit. van Weert passt de bal met de wreef. Chipka is nu in balbezit. Chipka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Feč verovert de bal door een tackle van achteren. Feč geeft de bal voor. Leme heeft problemen om de bal te vangen. Leme geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gajdoš de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herček met een snelle inworp. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft de bal voor. van Weert springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Canavaro met een sublieme pass. Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong passt de bal met de wreef. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Záhor speelt de bal door. Herček is nu in balbezit. Herček passt de bal in één keer door. Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hanc trapt de bal weg van het doel. Mihai is nu in balbezit. Mihai speelt de bal door. van Weert kan de bal niet met de borst controleren. van Weert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - FC Varín 0:6

68e minuut.
Chipka heeft problemen om de bal te vangen. Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gajdoš de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mihai heeft problemen om de bal te vangen. Mihai met een sublieme pass. Hiếu Phong speelt de bal door. van Weert is nu in balbezit. van Weert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Zavan speelt de bal door. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai passt de bal met de wreef. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - FC Varín 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaGa FT 82%, FC Varín 18%.
MaGa FT - FC Varín 0:7