Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toni7 FC Andres Eloy Blanco
Normal Tactiek topito
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 36.9
poor Schieten average
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Hamidaoui geeft de bal voor. Daar is Luzardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. Córdova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gamboa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:1

5e minuut.
Ettedgui is nu in balbezit. Ettedgui geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luzardo de bal. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund speelt de bal door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa schiet op doel. Córdova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:2

9e minuut.
Monagas rent richting de bal. Klungelig pakt Skoglund de bal. Skoglund speelt de bal door. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui geeft een hoge lob. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:3

18e minuut.
Gamboa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabrera komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Przybora rent richting de bal. Przybora passt de bal zonder na te denken. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Córdova probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:4

26e minuut.
Klungelig pakt Muñoz de bal. Castellin rent richting de bal. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Córdova maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:5

26e minuut.
Arreaza passt de bal zonder na te denken. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:6

28e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Przybora is nu in balbezit. Przybora geeft een hoge lob. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:7

37e minuut.
Baudouin verovert de bal door een tackle van achteren. Savarino is nu in balbezit. Skoglund geeft een lange en hoge pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Córdova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een hoge lob. Fryc kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toni7 75%, FC Andres Eloy Blanco 25%.
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:7

47e minuut.
Baudouin kan de bal niet met de borst controleren. Baudouin geeft de bal voor. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec draait met de bal, schiet en ... Córdova bokst de bal weg.

55e minuut.
Buitenspel voor Di Campo. Goede buitenspelval van de verdediging. Doganćević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cabrera kopt de bal weg. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Cabrera de bal. Baudouin is nu in balbezit. Rozhukaniec rent richting de bal. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec is nu in balbezit. Cabrera is nu in balbezit. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:8

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fryc met de inworp. Rozhukaniec speelt de bal door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:9

64e minuut.
Fryc is nu in balbezit. Fryc met een sublieme pass. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec geeft een hoge lob. Baudouin geeft een lange en hoge pass. Córdova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Undang komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganćević is nu in balbezit. Di Campo maakt een afschuwelijke overtreding. Di Campo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Inworp. Nuckowski komt het veld opgelopen. Przybora met de inworp. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Żydło kopt de bal weg. Savarino heeft problemen om de bal te vangen. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Córdova trapt de bal weg van het doel. Undang kopt de bal weg. Cabrera rent richting de bal. Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toni7 80%, FC Andres Eloy Blanco 20%.
Toni7 - FC Andres Eloy Blanco 0:9