Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Ljiljani FK A.S.
prva Tactiek ALL-MID!
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Fjelldal speelt de bal door. Bostan heeft problemen om de bal te vangen. Bostan met een sublieme pass. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - FK A.S. 0:1

10e minuut.
Lićwinko met een sublieme pass. Wysocki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjelan. Bjelan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bjelan onderschept slim de pass. Bostan is nu in balbezit. Bostan speelt de bal door. Wysocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Loughlin heeft problemen om de bal te vangen. Arsenić kopt de bal weg. Klungelig pakt Radisavljević de bal. Antonić rent richting de bal. Antonić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fjelldal probeert naar een medespeler te passen. Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemezina begaat een overtreding. Lemezina krijgt een gele kaart. Daar is Demirtepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loughlin is nu in balbezit. Bjelan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bjelan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Loughlin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wysocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Demirtepe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - FK A.S. 0:2

28e minuut.
Hrabra speelt de bal door. Loughlin kopt de bal weg. Klungelig pakt Minić de bal. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Loughlin rent richting de bal. Demirtepe rent richting de bal. Prakljačić onderschept slim de pass. Loughlin onderschept slim de pass. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Ljiljani 69%, FK A.S. 31%.
Fk Ljiljani - FK A.S. 0:2

48e minuut.
Daar is Kurčubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurčubić probeert naar een medespeler te passen. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prakljačić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bostan neemt de hoekschop. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe schiet op doel. Galinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - FK A.S. 0:3

51e minuut.
Voronin met een sublieme pass. Loughlin rent richting de bal. Loughlin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Demirtepe de bal. Demirtepe schiet op doel. Galinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Prakljačić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurčubić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demirtepe heeft problemen om de bal te vangen. Demirtepe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demirtepe probeert naar een medespeler te passen. Wysocki rent richting de bal. Wysocki haalt uit met een fantastische trap. Galinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - FK A.S. 0:4

57e minuut.
Prakljačić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurčubić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Minić rent richting de bal. Minić geeft een lange en hoge pass. Voronin met een sublieme pass. Daar is Demirtepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirtepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Loughlin rent richting de bal. Loughlin met een sublieme pass. Prakljačić is nu in balbezit. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galinho trapt de bal weg. Kurčubić kopt de bal weg. Wysocki rent richting de bal. Wysocki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Radisavljević met een sublieme pass. Krsteski speelt de bal door. Demirtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Radisavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bostan onderschept slim de pass. Bostan met een sublieme pass. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - FK A.S. 0:5

82e minuut.
Krsteski is nu in balbezit. Krsteski passt de bal zonder na te denken. Loughlin rent richting de bal. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe haalt uit met een fantastische trap. Ljajić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galinho probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Ljiljani 81%, FK A.S. 19%.
Fk Ljiljani - FK A.S. 0:5