Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Graničar dERBENT
Normal Tactiek 541
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Delépine geeft een hoge lob. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džubur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bisić geeft een hoge lob. Inworp. Milenić met een snelle inworp. Narančić rent richting de bal. Narančić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Narančić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balj rent richting de bal. Balj passt de bal zonder na te denken. Kapetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapetan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Břežný kopt de bal weg. Madrigal rent richting de bal. Madrigal passt de bal zonder na te denken. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Čobanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Břežný heeft problemen om de bal te vangen. Brenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresto rent richting de bal. Brenjo rent richting de bal. Brenjo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - dERBENT 1:0

30e minuut.
Delépine geeft een hoge lob. Foresto bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresto passt de bal in één keer door. Ramírez rent richting de bal. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Čobanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Palunko kopt de bal weg. Bisić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Břežný de bal onder controle te krijgen. Kapetan rent richting de bal. Kapetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - dERBENT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Graničar 58%, dERBENT 42%.
SK Graničar - dERBENT 2:0

49e minuut.
Bisić onderschept slim de pass. Bisić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dąbal met de inworp. Milenić geeft de bal voor. Čobanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Trajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrenić verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrenić passt de bal met de wreef. Narančić is nu in balbezit. Narančić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Brenjo probeert naar een medespeler te passen. Bosotina bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresto begaat een overtreding. Bosotina raakt geblesseerd tijdens het duel. Brenjo wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Milenić probeert naar een medespeler te passen. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Narančić rent richting de bal. Ramírez is nu in balbezit. Narančić rent richting de bal. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Turković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turković geeft een hoge lob. Balj speelt de bal door. Brenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenjo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Hojkurić de bal onder controle te krijgen. Břežný rent richting de bal. Břežný geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kapetan de bal. Kapetan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Brenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrenić verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrenić passt de bal zonder na te denken. Ramírez rent richting de bal. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Graničar 51%, dERBENT 49%.
SK Graničar - dERBENT 2:0