Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sapaliga Namoloasa CristiBestTeam
512-1ex-1 Tactiek cristinew
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 29.5
adequate Schieten average
average Passen average
average Verdedigen poor


35e minuut.
Kammerer neemt vlug de vrije trap. Molvær kopt de bal weg. Chipciu heeft problemen om de bal te vangen. Cârlan rent richting de bal. Cârlan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Manolache passt de bal zonder na te denken. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Molvær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molvær is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molvær zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mathieu rent richting de bal. Marian maakt een afschuwelijke overtreding. Marian is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapaliga Namoloasa 51%, CristiBestTeam 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sapaliga Namoloasa - CristiBestTeam 0:0

65e minuut.
Mathieu rent richting de bal. Klungelig pakt Mathieu de bal. Mathieu probeert naar een medespeler te passen. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chipciu geeft een lange en hoge pass. Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu geeft een lange en hoge pass. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Magheru passt de bal zonder na te denken. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varlan krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu geeft de bal voor. Nae is nu in balbezit. Coposu verovert de bal door een tackle van achteren. Coposu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapaliga Namoloasa 52%, CristiBestTeam 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sapaliga Namoloasa - CristiBestTeam 0:0