Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Marghiloman Dacia
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Preoteasa is nu in balbezit. Hilă is nu in balbezit. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă verovert de bal door een tackle van achteren. Hilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Marghiloman - Dacia 0:1

11e minuut.
Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã geeft een hoge lob. Nilă is nu in balbezit. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Ţărus de bal. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţărus. Ţărus krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geană met een harde bal richting middenveld. Buleatã heeft problemen om de bal te vangen. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa schiet op doel. Geană probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Preoteasa rent richting de bal. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes passt de bal in één keer door. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Preoteasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus is nu in balbezit. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă rent richting de bal. Hilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Marghiloman 66%, Dacia 34%.
Fc Marghiloman - Dacia 0:1

64e minuut.
Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinea passt de bal zonder na te denken. Bădilă rent richting de bal. Bădilă schiet op doel. Hrenciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Chevereşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Paul is nu in balbezit. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa begaat een overtreding. Preoteasa krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa rent richting de bal. Ţărus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţărus krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Preoteasa raakt geblesseerd tijdens het duel. Buleatã met een snel genomen vrije trap. Hilă rent richting de bal. Hilă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Paul met een snelle inworp. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa geeft de bal voor. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu geeft een hoge lob. Geană verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Marghiloman 43%, Dacia 57%.
Fc Marghiloman - Dacia 0:1