Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`U` Plopeni FC Barcanesti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lovin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălcescu met de inworp. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lovin is nu in balbezit. Lovin geeft de bal voor. Mălăiescu kopt de bal weg. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ianculescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dulea de bal onder controle te krijgen. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie passt de bal met de wreef. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass. Lovin heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Plopeni - FC Barcanesti 0:1

30e minuut.
Moţoc speelt de bal door. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky geeft een lange en hoge pass. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu met een sublieme pass. Petru geeft een lange en hoge pass. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cojocaru probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filantropol. Filantropol krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hristodorescu is nu in balbezit. Hotoleanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţugurlan. Hotoleanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hotoleanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Plopeni 52%, FC Barcanesti 48%.
`U` Plopeni - FC Barcanesti 0:1

48e minuut.
Filantropol geeft een hoge lob. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu met een sublieme pass. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Petru onderschept slim de pass. Ploeşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ... Tărăşilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Lovin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Plopeni - FC Barcanesti 0:2

79e minuut.
Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Moţoc heeft problemen om de bal te vangen. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Plopeni - FC Barcanesti 0:3

82e minuut.
Moţoc passt de bal zonder na te denken. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu speelt de bal door. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sidea rent richting de bal. Sidea passt de bal met de wreef. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... Dobrotă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Plopeni 44%, FC Barcanesti 56%.
`U` Plopeni - FC Barcanesti 0:3