Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-29 01:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: cris Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3047
cris Mazeltov
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Calisto geeft een hoge lob. López Pérez kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donoso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez geeft een hoge lob. Chávez geeft een hoge lob. Díaz Martinez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cruz rent richting de bal. Torre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Navarrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cris - Mazeltov 1:0

27e minuut.
González met een snelle inworp. Cruz rent richting de bal. Cruz geeft de bal voor. Mayta is nu in balbezit. Mayta draait met de bal, schiet en ... Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mayta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Martinez schiet op doel. Navarrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cris - Mazeltov 2:0

31e minuut.
González rent richting de bal. González passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dieste de bal onder controle te krijgen. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González met de inworp. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Viracocha probeert de bal aan de voet te houden. Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Estupiñán is nu in balbezit. Estupiñán geeft een lange en hoge pass. Daar is Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González rent richting de bal. González geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cris 34%, Mazeltov 66%.
cris - Mazeltov 2:0

47e minuut.
Prieto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donoso. Prieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Chávez met een snel genomen vrije trap. Díaz Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Martinez schiet op doel. Navarrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Díaz Martinez rent richting de bal. Díaz Martinez speelt de bal door. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ... Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cris - Mazeltov 3:0

53e minuut.
Calisto passt de bal met de wreef. López Pérez rent richting de bal. López Pérez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Díaz Martinez de bal. Díaz Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cris - Mazeltov 4:0

65e minuut.
Prieto onderschept slim de pass. Prieto met een sublieme pass. Klungelig pakt Díaz Martinez de bal. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Calisto rent richting de bal. Inworp. Viracocha met een snelle inworp. Beltrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrand geeft de bal voor. Minda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cris 39%, Mazeltov 61%.
cris - Mazeltov 4:0