Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hypebeast yip United
523 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 30.6
good Schieten poor
adequate Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Gherman geeft de bal voor. Bakti rent richting de bal. Kam Fung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bakti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ropśnik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wai Tung bokst de bal weg.

8e minuut.
Inworp. Januszczak komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Kam Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik onderschept slim de pass. Ropśnik speelt de bal door. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chun Hei rent richting de bal. Bakti verovert de bal door een tackle van achteren. Bakti probeert naar een medespeler te passen. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel haalt uit met een fantastische trap. Wai Tung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - yip United 1:0

43e minuut.
Posanow met de inworp. Gherman rent richting de bal. Gherman geeft een lange en hoge pass. Cheuk Cheung rent richting de bal. Cheuk Cheung schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hypebeast 42%, yip United 58%.
hypebeast - yip United 1:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fauvel komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Chun Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti onderschept slim de pass. Ropśnik rent richting de bal. Fauvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauvel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fauvel verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Cheung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Cheung passt de bal in één keer door. Fauvel is nu in balbezit. Fauvel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chi Pun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sebastiansson de bal. Sebastiansson passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hypebeast 42%, yip United 58%.
hypebeast - yip United 1:0