Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Number One Bohemian Thunder
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Yiu Chung geeft een lange en hoge pass. Yip Tat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip Tat met een sublieme pass. Ho Man rent richting de bal. Ho Man geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Number One 38%, Bohemian Thunder 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Number One - Bohemian Thunder 0:0

57e minuut.
Yiu Chung geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hon Pan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Deshuai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Pun is nu in balbezit. Chi Pun met een sublieme pass. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Hok Yuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

69e minuut.
Ji Zhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ji Zhi geeft een hoge lob. Yip Tat is nu in balbezit. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Dong geeft een lange en hoge pass. Ho Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ho Man raakt geblesseerd tijdens het duel. Dong neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Number One - Bohemian Thunder 1:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ho Man met een snelle inworp. Yip Tat is nu in balbezit. Yip Tat geeft een lange en hoge pass. Daar is Wai Kwok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kok Wai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Number One 44%, Bohemian Thunder 56%.
Arsenal Number One - Bohemian Thunder 1:0