Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas Primorosos FC Enchapados
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Araújo is nu in balbezit. Araújo geeft een lange en hoge pass. Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Araújo onderschept slim de pass. Araújo geeft de bal voor. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Núñez met een snelle inworp. Klungelig pakt Comas de bal. Comas haalt uit met een fantastische trap. Contreras krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Alcázar trapt de bal weg van het doel. Araújo kopt de bal weg. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft een hoge lob. Frías kopt de bal weg. Contreras rent richting de bal. Contreras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho geeft een lange en hoge pass. Núñez kopt de bal weg. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Primorosos 53%, FC Enchapados 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrellas Primorosos - FC Enchapados 0:0

65e minuut.
Alcázar heeft problemen om de bal te vangen. Brugal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcázar. Alcázar krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro geeft een hoge lob. Trujillo geeft de bal voor. Valenzuela kopt de bal weg. Durán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Méndez geeft de bal voor. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barreiro met een snelle inworp. Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Araújo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Polanco geeft een hoge lob. Frías is nu in balbezit. Frías passt de bal met de wreef. Contreras rent richting de bal. Contreras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Primorosos 61%, FC Enchapados 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrellas Primorosos - FC Enchapados 0:0