Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hurones Calientes Atleticos Linieros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos onderschept slim de pass. Burgos probeert naar een medespeler te passen. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Henríquez rent richting de bal. Henríquez geeft een lange en hoge pass. Cadenas is nu in balbezit. Muñoz rent richting de bal. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cuevas geeft de bal voor. Inworp. Peláez met een snelle inworp. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Calientes - Atleticos Linieros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Calientes 65%, Atleticos Linieros 35%.
Hurones Calientes - Atleticos Linieros 1:0

60e minuut.
Cáceres geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Abreu rent richting de bal. Abreu geeft de bal voor. Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Montaño rent richting de bal. Duarte onderschept slim de pass. Duarte passt de bal met de wreef. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Molina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Burgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos probeert naar een medespeler te passen. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hurones Calientes - Atleticos Linieros 1:1

82e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Calientes 60%, Atleticos Linieros 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hurones Calientes - Atleticos Linieros 1:1