Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Devolli KS Vëllaznimi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Tafaj kopt de bal weg. Siliqi is nu in balbezit. Aliuki verovert de bal door een tackle van achteren. Aliuki draait met de bal, schiet en ... Luzhaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Devolli - KS Vëllaznimi 1:0

34e minuut.
Boja bereikt de bal nog maar net als eerste. Boja geeft de bal voor. Ramovi speelt de bal door. Kurtishi is nu in balbezit. Kurtishi draait met de bal, schiet en ... Gjigolli bokst de bal weg.

43e minuut.
Cara rent richting de bal. Ramovi verovert de bal door een tackle van achteren. Ramovi met een sublieme pass. Lekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekaj draait met de bal, schiet en ... Gjigolli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Devolli - KS Vëllaznimi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Devolli 56%, KS Vëllaznimi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Devolli - KS Vëllaznimi 1:1

51e minuut.
Cara probeert naar een medespeler te passen. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari probeert naar een medespeler te passen. Tafaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Bajraktari is nu in balbezit. Ramovi onderschept slim de pass. Ramovi speelt de bal door. Lekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Siliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siliqi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cara met de inworp. Lala geeft de bal voor. Luzhaj bokst de bal weg.

84e minuut.
Hisari met een sublieme pass. Dili heeft problemen om de bal te vangen. Tafaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliuki is nu in balbezit. Aliuki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Devolli - KS Vëllaznimi 2:1

86e minuut.
Tafaj is nu in balbezit. Tafaj geeft een hoge lob. Prela kopt de bal weg. Aliuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliuki schiet op doel. Luzhaj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Devolli 38%, KS Vëllaznimi 62%.
IF Devolli - KS Vëllaznimi 2:1