Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toksotes Xanion Lykoi nikaias
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Finokaliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Finokaliotis speelt de bal door. Daar is Nassios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nassios speelt de bal door. Gonis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Katsoufis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karastamatis rent richting de bal. Kaberos is nu in balbezit. Bebedelis verovert de bal door een tackle van achteren. Bebedelis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Nassios rent richting de bal. Drymonakos onderschept slim de pass. Katsoufis probeert naar een medespeler te passen. Fragiadakis is nu in balbezit. Fragiadakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kaberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaberos geeft een hoge lob. Drymonakos met een sublieme pass. Fragiadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragiadakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Lykoi nikaias 1:0

38e minuut.
Kiourtzis geeft een hoge lob. Gonis kopt de bal weg. Dedes probeert de bal aan de voet te houden. Karastamatis is nu in balbezit. Karastamatis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tornes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makoulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bebedelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebedelis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toksotes Xanion 42%, Lykoi nikaias 58%.
Toksotes Xanion - Lykoi nikaias 1:0

47e minuut.
Tsonis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsonis probeert naar een medespeler te passen. Zinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karastamatis is nu in balbezit. Karastamatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toksotes Xanion - Lykoi nikaias 1:1

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maniakis niet meer kan verder spelen. Bazinas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bebedelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulantzas verovert de bal door een tackle van achteren. Poulantzas met een sublieme pass. Makoulis rent richting de bal. Makoulis schiet op doel. Stathakopoulos bokst de bal weg. Karastamatis rent richting de bal. Karastamatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Lykoi nikaias 1:2

82e minuut.
Drymonakos speelt de bal door. Finokaliotis rent richting de bal. Fragiadakis onderschept slim de pass. Fragiadakis schiet op doel. Bazinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toksotes Xanion - Lykoi nikaias 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toksotes Xanion 48%, Lykoi nikaias 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toksotes Xanion - Lykoi nikaias 2:2