Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSASUNA II Medouses Orxomenou
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Gogolos rent richting de bal. Samsonidis onderschept slim de pass. Samsonidis passt de bal in één keer door. Synetopoulos rent richting de bal. Synetopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Chavos passt de bal met de wreef. Barkoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siafakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Barkoulis schiet op doel. Xenokratis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - Medouses Orxomenou 0:1

29e minuut.
Klungelig pakt Tsouleas de bal. Samsonidis rent richting de bal. Papageorgiadis onderschept slim de pass. Tsouleas onderschept slim de pass. Tsouleas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Andronidis passt de bal met de wreef. Siafakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siafakas met een sublieme pass. Tsouleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouleas schiet op doel. Nakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gogolos heeft problemen om de bal te vangen. Gogolos geeft een hoge lob. Inworp. Siafakas met een snelle inworp. Synetopoulos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronidis onderschept slim de pass. Andronidis probeert naar een medespeler te passen. Samsonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsonidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSASUNA II 43%, Medouses Orxomenou 57%.
OSASUNA II - Medouses Orxomenou 0:1

54e minuut.
Raptis onderschept slim de pass. Raptis probeert naar een medespeler te passen. Garpozis rent richting de bal. Barkoulis onderschept slim de pass. Barkoulis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Manoussos geeft de bal voor. Inworp. Gogolos met een snelle inworp. Daar is Rafailidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafailidis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zevgas verovert de bal door een tackle van achteren. Zevgas geeft een hoge lob. Daar is Siafakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkoulis is nu in balbezit. Barkoulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSASUNA II 54%, Medouses Orxomenou 46%.
OSASUNA II - Medouses Orxomenou 0:1