Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mixanikoi Parnassou Panathinaikos A.O
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Poulopoulos trapt de bal weg. Kopelouzos kopt de bal weg. Klungelig pakt Voulgaridis de bal. Yıkılmaz is nu in balbezit. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap. Poulopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kopelouzos passt de bal met de wreef. Daar is Limnaios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limnaios passt de bal zonder na te denken. Voulgaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bonovas probeert de bal aan de voet te houden. Patoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz schiet op doel. Vamvoukakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gonis neemt de hoekschop. Daar is Yıkılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Panathinaikos A.O 0:1

24e minuut.
Patoulis is nu in balbezit. Goutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goutas passt de bal zonder na te denken. Voulgaridis is nu in balbezit. Voulgaridis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kontogiannidis is nu in balbezit. Tsipras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kontogiannidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kontogiannidis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Voulgaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kopelouzos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kopitsis de bal onder controle te krijgen. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vamvoukakis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mixanikoi Parnassou 63%, Panathinaikos A.O 37%.
Mixanikoi Parnassou - Panathinaikos A.O 0:1

52e minuut.
Pittas probeert naar een medespeler te passen. Sakertzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakertzis met een sublieme pass. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Patoulis heeft problemen om de bal te vangen. Kopelouzos onderschept slim de pass. Kopelouzos met een sublieme pass. Parastatidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Parastatidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ntolmadakis kopt de bal weg. Voulgaridis heeft problemen om de bal te vangen. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bonovas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kopelouzos onderschept slim de pass. Kopelouzos passt de bal zonder na te denken. Patoulis rent richting de bal. Yıkılmaz onderschept slim de pass. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Braxos geeft de bal voor. Papaspyropoulos rent richting de bal. Parastatidis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parastatidis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mixanikoi Parnassou 56%, Panathinaikos A.O 44%.
Mixanikoi Parnassou - Panathinaikos A.O 0:1