Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akit OSASUNA II
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten poor
poor Passen poor
good Verdedigen poor


11e minuut.
Daar is Andronidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakellaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellaridis passt de bal met de wreef. Xydous rent richting de bal. Xydous draait met de bal, schiet en ... Xenokratis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Psalidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous rent richting de bal. Xydous schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Andronidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas onderschept slim de pass. Psalidas met een sublieme pass. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Psalidas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nestoridis de bal. Chlebakos geeft een lange en hoge pass. Psalidas rent richting de bal. Psalidas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Tsakoumakis passt de bal zonder na te denken. Koulocheris bereikt de bal nog maar net als eerste. Koulocheris speelt de bal door. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Katsabis passt de bal in één keer door. Eleftherakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftherakis geeft een hoge lob. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akit - OSASUNA II 1:0

33e minuut.
Katsabis verovert de bal door een tackle van achteren. Katsabis met een sublieme pass. Xydous rent richting de bal. Xydous schiet op doel. Xenokratis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Sakellaridis passt de bal zonder na te denken. Koulocheris rent richting de bal. Koulocheris passt de bal met de wreef. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dilaverakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsabis rent richting de bal. Katsabis passt de bal in één keer door. Eleftherakis is nu in balbezit. Eleftherakis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xydous is nu in balbezit. Xydous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - OSASUNA II 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 40%, OSASUNA II 60%.
akit - OSASUNA II 2:0

47e minuut.
Samsonidis rent richting de bal. Sakellaridis onderschept slim de pass. Sakellaridis speelt de bal door. Xydous is nu in balbezit. Xydous draait met de bal, schiet en ... Paal! Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Koulocheris verovert de bal door een tackle van achteren. Koulocheris geeft een hoge lob. Daar is Garpozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous rent richting de bal. Xydous schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sakellaridis probeert naar een medespeler te passen. Xydous is nu in balbezit. Katsabis met een sublieme pass. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - OSASUNA II 3:0

56e minuut.
Xydous raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Makos komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Xenokratis speelt de bal door. Koulocheris kan de bal niet met de borst controleren. Koulocheris passt de bal in één keer door. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas draait met de bal, schiet en ... Xenokratis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas onderschept slim de pass. Psalidas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - OSASUNA II 4:0

76e minuut.
Dilaverakis heeft problemen om de bal te vangen. Eleftherakis geeft een hoge lob. Daar is Garpozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

78e minuut.
Synetopoulos kopt de bal weg. Tsakoumakis is nu in balbezit. Tsakoumakis passt de bal in één keer door. Makos rent richting de bal. Makos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Siafakas heeft problemen om de bal te vangen. Katsabis is nu in balbezit. Katsabis probeert naar een medespeler te passen. Makos bereikt de bal nog maar net als eerste. Makos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 23%, OSASUNA II 77%.
akit - OSASUNA II 4:0