Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSASUNA II Panathinaikos A.O
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Kontogiannidis geeft een hoge lob. Gonis kopt de bal weg. Daar is Viktoratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Foufoulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siafakas rent richting de bal. Siafakas passt de bal in één keer door. Samsonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsonidis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Foufoulas met een sublieme pass. Samsonidis is nu in balbezit. Papaspyropoulos rent richting de bal. Samsonidis verovert de bal door een tackle van achteren. Samsonidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSASUNA II 37%, Panathinaikos A.O 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSASUNA II - Panathinaikos A.O 0:0

49e minuut.
Ntolmadakis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nestoridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foufoulas rent richting de bal. Foufoulas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Goutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siafakas verovert de bal door een tackle van achteren. Siafakas passt de bal in één keer door. Foufoulas rent richting de bal. Foufoulas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSASUNA II - Panathinaikos A.O 1:0

59e minuut.
Nestoridis met een snelle inworp. Foufoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goutas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goutas krijgt een gele kaart. Foufoulas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Foufoulas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Karalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karalis speelt de bal door. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas is nu in balbezit. Yıkılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yıkılmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Siafakas passt de bal in één keer door. Piatas is nu in balbezit. Piatas passt de bal in één keer door. Foufoulas is nu in balbezit. Foufoulas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Goutas speelt de bal door. Viktoratos rent richting de bal. Yıkılmaz begaat een overtreding. Yıkılmaz krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sakertzis met een harde bal richting middenveld. Limnaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Limnaios probeert naar een medespeler te passen. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSASUNA II 39%, Panathinaikos A.O 61%.
OSASUNA II - Panathinaikos A.O 1:0