Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.O.Kavala Panserraikos F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Koltzos passt de bal in één keer door. Fourkalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourkalidis speelt de bal door. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Lepouras de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anthimidis zal de hoekschop nemen. Kosielnis springt en kopt de bal. Klaoudatos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Panserraikos F.C. 0:1

10e minuut.
Kyritsis rent richting de bal. Koukoulomatis verovert de bal door een tackle van achteren. Koukoulomatis probeert naar een medespeler te passen. Koltzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltzos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.O.Kavala - Panserraikos F.C. 1:1

13e minuut.
Mazokopakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anthimidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Maravegias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maravegias geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Kyritsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazokopakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyritsis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kyritsis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Koukoulomatis rent richting de bal. Sakarelos onderschept slim de pass. Koltzos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koltzos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Gounakis kopt de bal weg. Daar is Niarchos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukoulomatis is nu in balbezit. Koukoulomatis haalt uit met een fantastische trap. Tzinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Panserraikos F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.O.Kavala 63%, Panserraikos F.C. 37%.
A.O.Kavala - Panserraikos F.C. 2:1

51e minuut.
Sergoulopoulos met een sublieme pass. Daar is Koukoulomatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyritsis begaat een overtreding. Kyritsis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Anthimidis kopt de bal weg. Daar is Papakonstantis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosielnis is nu in balbezit. Maravegias rent richting de bal. Maravegias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Maravegias verovert de bal door een tackle van achteren. Dramountanis onderschept slim de pass. Karanikolas speelt de bal door. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Sergoulopoulos passt de bal in één keer door. Maravegias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papakonstantis. Maravegias raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maravegias kan niet meer verder spelen. Spanoulis komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Fourkalidis is nu in balbezit. Mazokopakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazokopakis probeert naar een medespeler te passen. Koukoulomatis rent richting de bal. Koukoulomatis haalt uit met een fantastische trap. Tzinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Panserraikos F.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.O.Kavala 54%, Panserraikos F.C. 46%.
A.O.Kavala - Panserraikos F.C. 3:1