Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panserraikos F.C. Anagennisi Samou
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Sotirakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Magoulas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magoulas krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kazakos probeert naar een medespeler te passen. Georgiadis heeft problemen om de bal te vangen. Georgiadis passt de bal met de wreef. Magoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoulas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panserraikos F.C. 40%, Anagennisi Samou 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panserraikos F.C. - Anagennisi Samou 0:0

57e minuut.
Tsiodras met een harde bal richting middenveld. Georgiadis kopt de bal weg. Magoulas rent richting de bal. Magoulas haalt uit met een fantastische trap. Tzinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panserraikos F.C. - Anagennisi Samou 0:1

62e minuut.
Sakarelos rent richting de bal. Sakarelos geeft een lange en hoge pass. Ragavis rent richting de bal. Ragavis draait met de bal, schiet en ... Raftopoulos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panserraikos F.C. - Anagennisi Samou 1:1

71e minuut.
Daar is Kyritsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyritsis geeft de bal voor. Anthimidis met een sublieme pass. Spanoulis is nu in balbezit. Spanoulis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Niarchos verovert de bal door een tackle van achteren. Niarchos speelt de bal door. Anthimidis is nu in balbezit. Anthimidis geeft de bal voor. Ragavis springt en kopt de bal. Tsiodras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panserraikos F.C. - Anagennisi Samou 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panserraikos F.C. 43%, Anagennisi Samou 57%.
Panserraikos F.C. - Anagennisi Samou 2:1