Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northland THE ELITES
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat is nu in balbezit. Semenya is nu in balbezit. Semenya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ngumi probeert naar een medespeler te passen. Lagat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngumi. Lagat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lagat wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Odumbe de bal onder controle te krijgen. Korir rent richting de bal. Gachu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gachu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gachu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Munandi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ngumi de bal onder controle te krijgen. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Korir verovert de bal door een tackle van achteren. Korir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northland - THE ELITES 0:1

30e minuut.
Adumbe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kipketer komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Korir rent richting de bal. Odumbe is nu in balbezit. Korir is nu in balbezit. Odumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Odumbe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kimaiyo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ngumi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngumi met de inworp. Njoka rent richting de bal. Njoka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Shah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wekessa met een snelle inworp. Lelel rent richting de bal. Lelel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northland 50%, THE ELITES 50%.
Northland - THE ELITES 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Semenya de bal. Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya onderschept slim de pass. Semenya draait met de bal, schiet en ... Kirui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Njoka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Peponi de bal. Peponi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northland - THE ELITES 1:1

64e minuut.
Munandi rent richting de bal. Korir verovert de bal door een tackle van achteren. Korir passt de bal in één keer door. Korir rent richting de bal. Korir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo geeft een hoge lob. Korir bereikt de bal nog maar net als eerste. Odumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Odumbe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Semenya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korir is nu in balbezit. Met opzet legt Semenya zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Semenya moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Semenya schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northland 41%, THE ELITES 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northland - THE ELITES 1:1