Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dresden GOR Rice
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kipkorir speelt de bal door. Zaman rent richting de bal. Zaman passt de bal met de wreef. Ngotho is nu in balbezit. Ngotho haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Lusalah geeft een lange en hoge pass. Ohyancha rent richting de bal. Kipkorir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ohyancha raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zaman neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dresden - GOR Rice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dresden 36%, GOR Rice 64%.
FC Dresden - GOR Rice 0:1

46e minuut.
Adumbe rent richting de bal. Adumbe geeft een lange en hoge pass. Zaman kopt de bal weg. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dresden - GOR Rice 0:2

50e minuut.
Radull rent richting de bal. Radull geeft een lange en hoge pass. Oloo heeft problemen om de bal te vangen. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zaman kopt de bal weg. Nyariki kan de bal niet met de borst controleren. Shikubu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki verovert de bal door een tackle van achteren. Nyariki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dresden - GOR Rice 0:3

72e minuut.
Oloo rent richting de bal. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman begaat een overtreding. Zaman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zaman kan niet meer verder spelen. Shikuku komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Shikuku is nu in balbezit. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman speelt de bal door. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dresden - GOR Rice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dresden 50%, GOR Rice 50%.
FC Dresden - GOR Rice 0:4