Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 19:20
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Bondo Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2281
Bondo Fc Johnban
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumba geeft de bal voor. Inworp. Ochieng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karai geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kibowen onderschept slim de pass. Mwale maakt een afschuwelijke overtreding. Kibowen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kibowen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kiptoo is nu in balbezit. Odinga is nu in balbezit. Odinga draait met de bal, schiet en ... Onyancha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bondo Fc - Johnban 1:0

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Wakihuri de bal onder controle te krijgen. Mwale geeft de bal voor. Kahangi geeft een hoge lob. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Icharia rent richting de bal. Kiptoo verovert de bal door een tackle van achteren. Kiptoo met een sublieme pass. Odinga is nu in balbezit. Odinga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bondo Fc 54%, Johnban 46%.
Bondo Fc - Johnban 1:0

47e minuut.
Masya verovert de bal door een tackle van achteren. Wandaba is nu in balbezit. Mumba rent richting de bal. Masya verovert de bal door een tackle van achteren. Masya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya passt de bal zonder na te denken. Wandaba rent richting de bal. Wandaba schiet op doel. Kilonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bondo Fc - Johnban 1:1

57e minuut.
Kapkobi is nu in balbezit. Mwale verovert de bal door een tackle van achteren. Mwale speelt de bal door. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ochieng rent richting de bal. Bira onderschept slim de pass. Bira probeert naar een medespeler te passen. Odinga rent richting de bal. Odinga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Karai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosgei onderschept slim de pass. Kosgei probeert naar een medespeler te passen. Odinga is nu in balbezit. Odinga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bondo Fc 51%, Johnban 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bondo Fc - Johnban 1:1