Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:23
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Big yasa Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2837
Big yasa GOR Rice
343 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chudasama met de inworp. Zaman rent richting de bal. Zaman schiet op doel. Chipende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - GOR Rice 0:1

11e minuut.
Cheromei met een sublieme pass. Zaman rent richting de bal. Zaman passt de bal met de wreef. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - GOR Rice 0:2

13e minuut.
Lusalah is nu in balbezit. Lusalah onderschept slim de pass. Lusalah probeert naar een medespeler te passen. Pnyango rent richting de bal. Pnyango schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Omwayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bira onderschept slim de pass. Kirwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pnyango komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - GOR Rice 1:2

17e minuut.
Adumbe verovert de bal door een tackle van achteren. Adumbe geeft een hoge lob. Inworp. Kariuki met een snelle inworp. Pnyango geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rono bereikt de bal nog maar net als eerste. Rono geeft de bal voor. Klungelig pakt Wakihuri de bal. Nyariki rent richting de bal. Nyariki draait met de bal, schiet en ... Chipende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pnyango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pnyango passt de bal in één keer door. Kiongo rent richting de bal. Zaman rent richting de bal. Zaman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - GOR Rice 1:3

44e minuut.
Kiongo passt de bal in één keer door. Nyaga is nu in balbezit. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki rent richting de bal. Nyariki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big yasa 62%, GOR Rice 38%.
Big yasa - GOR Rice 1:3

59e minuut.
Lelel geeft een hoge lob. Chudasama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lusalah kopt de bal weg. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nyaga speelt de bal door. Kiongo is nu in balbezit. Lusalah is nu in balbezit. Pnyango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pnyango schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - GOR Rice 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big yasa 41%, GOR Rice 59%.
Big yasa - GOR Rice 2:3