Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bandani Youth Incompetent Warriors
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Birgen heeft problemen om de bal te vangen. Cheruiyot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wamuyu. Wamuyu krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Omoro is nu in balbezit. Barmasai verovert de bal door een tackle van achteren. Dunde is nu in balbezit. Barmasai verovert de bal door een tackle van achteren. Barmasai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Thuku rent richting de bal. Omwayo onderschept slim de pass. Omwayo met een sublieme pass. Barmasai rent richting de bal. Barmasai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Birgen rent richting de bal. Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot geeft de bal voor. Barmasai is nu in balbezit. Barmasai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kiongo probeert naar een medespeler te passen. Shah is nu in balbezit. Shah speelt de bal door. Thuku rent richting de bal. Thuku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Thuku is nu in balbezit. Birgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku rent richting de bal. Thuku haalt uit met een fantastische trap. Gachu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandani Youth 58%, Incompetent Warriors 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bandani Youth - Incompetent Warriors 0:0

55e minuut.
Thuku is nu in balbezit. Mugo verovert de bal door een tackle van achteren. Mugo passt de bal met de wreef. Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dunde rent richting de bal. Kimaiyo is nu in balbezit. Kimaiyo speelt de bal door. Barmasai rent richting de bal. Barmasai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Barmasai passt de bal in één keer door. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Karai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karai krijgt een gele kaart. Biwott raakt geblesseerd tijdens het duel. Barmasai legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kiongo bokst de bal weg. Barmasai is nu in balbezit. Barmasai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mugo passt de bal in één keer door. Mugo rent richting de bal. Kinyua geeft de bal voor. Barmasai is nu in balbezit. Barmasai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandani Youth 41%, Incompetent Warriors 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bandani Youth - Incompetent Warriors 0:0