Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forts Hippopotames Dangereux Éléphants
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Yombi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Bahoute zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minyem rent richting de bal. Minyem haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Essomba geeft een hoge lob. Daar is Oloa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oloa passt de bal in één keer door. Mamoun rent richting de bal. Mamoun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lontchi verovert de bal door een tackle van achteren. Lontchi probeert naar een medespeler te passen. N`Gilad is nu in balbezit. Madi onderschept slim de pass. Madi haalt uit met een fantastische trap. N`Di probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Forts Hippopotames - Dangereux Éléphants 1:0

20e minuut.
Pelle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oloa is nu in balbezit. Oloa passt de bal met de wreef. Essomba rent richting de bal. Essomba draait met de bal, schiet en ... Abah bokst de bal weg.

29e minuut.
Minyem probeert naar een medespeler te passen. N`Gilad speelt de bal door. Mvé rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mvé zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Madi is nu in balbezit. Madi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forts Hippopotames - Dangereux Éléphants 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forts Hippopotames 45%, Dangereux Éléphants 55%.
Forts Hippopotames - Dangereux Éléphants 2:0

57e minuut.
Oloa onderschept slim de pass. Oloa probeert naar een medespeler te passen. Mamoun is nu in balbezit. Mamoun schiet op doel. Na een snelle pass probeert N`Kendzap de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Minyem probeert naar een medespeler te passen. Madi heeft problemen om de bal te vangen. Essomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Madi onderschept slim de pass. Madi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forts Hippopotames - Dangereux Éléphants 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forts Hippopotames 55%, Dangereux Éléphants 45%.
Forts Hippopotames - Dangereux Éléphants 3:0