Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braukšana Zirnekļcilvēki Ogre United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Pavlovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovs speelt de bal door. Daar is Amatnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazis rent richting de bal. Nazis draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Cars bereikt de bal nog maar net als eerste. Cars geeft een hoge lob. Rogovs is nu in balbezit. Rogovs draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Birze de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dacis kopt de bal weg. Prīdāns rent richting de bal. Prīdāns met een sublieme pass. Nazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braukšana Zirnekļcilvēki 59%, Ogre United 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Braukšana Zirnekļcilvēki - Ogre United 0:0

57e minuut.
Soloņicins geeft een lange en hoge pass. Nazis kopt de bal weg. Amatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Buliņš verovert de bal door een tackle van achteren. Buliņš schiet op doel. Kaprālis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Braukšana Zirnekļcilvēki - Ogre United 0:1

58e minuut.
Krīvukrīvs is nu in balbezit. Krīvukrīvs met een sublieme pass. Cars rent richting de bal. Rogovs is nu in balbezit. Rogovs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cars rent richting de bal. Cars geeft de bal voor. Baušķis kopt de bal weg. Rogovs heeft problemen om de bal te vangen. Rogovs haalt uit met een fantastische trap. Purvītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Flaksis geeft een lange en hoge pass. Veidols probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buliņš met een sublieme pass. Nazis is nu in balbezit. Nazis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Krīvukrīvs verovert de bal door een tackle van achteren. Krīvukrīvs speelt de bal door. Rogovs is nu in balbezit. Cars is nu in balbezit. Cars draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braukšana Zirnekļcilvēki 55%, Ogre United 45%.
Braukšana Zirnekļcilvēki - Ogre United 0:1