Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kraanagalvas Stal Ryga 1944
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lidmanis kopt de bal weg. Klungelig pakt Apšenieks de bal. Šilbergs is nu in balbezit. Apšenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Apšenieks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rudzītis kopt de bal weg. Kungs controleert de bal met de borst. Darāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintiķis is nu in balbezit. Pintiķis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rudzītis heeft problemen om de bal te vangen. Lidmanis rent richting de bal. Lidmanis speelt de bal door. Apšenieks heeft problemen om de bal te vangen. Apšenieks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zeilands rent richting de bal. Pauls is nu in balbezit. Rudzītis is nu in balbezit. Lidmanis onderschept slim de pass. Lidmanis schiet op doel. Josts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zeilands bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzemnieks rent richting de bal. Apšenieks rent richting de bal. Lidmanis is nu in balbezit. Lidmanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Apšenieks de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zeilands kopt de bal weg. Darāns probeert naar een medespeler te passen. Paceplītis rent richting de bal. Pintiķis onderschept slim de pass. Pintiķis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kraanagalvas 56%, Stal Ryga 1944 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kraanagalvas - Stal Ryga 1944 0:0

53e minuut.
Bultraidis geeft de bal voor. Zeilands rent richting de bal. Kurzemnieks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurzemnieks krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Druvjānis met een snelle inworp. Tīģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tīģis geeft een lange en hoge pass. Pintiķis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zeilands verovert de bal door een tackle van achteren. Zeilands passt de bal zonder na te denken. Pauls is nu in balbezit. Darāns onderschept slim de pass. Darāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kraanagalvas - Stal Ryga 1944 0:1

73e minuut.
Tuklais onderschept slim de pass. Tuklais probeert naar een medespeler te passen. Rudzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidmanis rent richting de bal. Lidmanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kraanagalvas - Stal Ryga 1944 1:1

75e minuut.
Kurzemnieks heeft problemen om de bal te vangen. Darāns speelt de bal door. Pintiķis is nu in balbezit. Pintiķis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kraanagalvas - Stal Ryga 1944 1:2

76e minuut.
Lidmanis rent richting de bal. Lidmanis passt de bal met de wreef. Pauls is nu in balbezit. Pintiķis is nu in balbezit. Pintiķis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kurzemnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzemnieks passt de bal met de wreef. Rudzītis speelt de bal door. Pintiķis rent richting de bal. Pintiķis draait met de bal, schiet en ... Josts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kraanagalvas 58%, Stal Ryga 1944 42%.
kraanagalvas - Stal Ryga 1944 1:2