Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.04
  • Stadion: Sector 11 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2877
Sector 11 Yek Vaşaqlar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Cəfərov is nu in balbezit. Cavadzadə onderschept slim de pass. Cavadzadə speelt de bal door. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cəfərov rent richting de bal. Cavadzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Cavadzadə speelt de bal door. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Umudov geeft een lange en hoge pass. Xanəliyev kopt de bal weg. Cəfərov heeft problemen om de bal te vangen. Cavadzadə rent richting de bal. Cavadzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Səfərov is nu in balbezit. Rəsuloğlu onderschept slim de pass. Rəsuloğlu met een sublieme pass. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev schiet op doel. Oruclu bokst de bal weg.

21e minuut.
Rəsuloğlu met een snelle inworp. Cavadzadə rent richting de bal. Vahabzadə is nu in balbezit. Cavadzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Cavadzadə geeft een hoge lob. Oruclu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Məhəmmədli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xanəliyev rent richting de bal. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanəliyev rent richting de bal. Xanəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sector 11 - Yek Vaşaqlar 1:0

41e minuut.
Loğmanzadə geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavadzadə rent richting de bal. Cavadzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sector 11 - Yek Vaşaqlar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sector 11 60%, Yek Vaşaqlar 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sector 11 - Yek Vaşaqlar 1:1

52e minuut.
Tanrıverdi rent richting de bal. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vahabzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Abbasoğlu met een snel genomen vrije trap. İbişov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xanəliyev rent richting de bal. Xanəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sector 11 - Yek Vaşaqlar 2:1

69e minuut.
Malikov is nu in balbezit. Malikov speelt de bal door. Loğmanzadə probeert de bal aan de voet te houden. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sector 11 - Yek Vaşaqlar 2:2

76e minuut.
Arifov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeynalov met een snelle inworp. Daar is Vahabzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhəmmədli onderschept slim de pass. Məhəmmədli speelt de bal door. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sector 11 56%, Yek Vaşaqlar 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sector 11 - Yek Vaşaqlar 2:2