Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakh Hich 7th Sins
Normal Tactiek 4-3-3 A
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shahriar met een snelle inworp. Dhif probeert naar een medespeler te passen. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ebtehaj speelt de bal door. Shahriar kopt de bal weg. Musavi heeft problemen om de bal te vangen. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Dhif geeft een hoge lob. Mosyła kopt de bal weg. Sumcovas is nu in balbezit. Sumcovas draait met de bal, schiet en ... Ebtehaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Sumcovas rent richting de bal. Sumcovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakh Hich - 7th Sins 0:1

20e minuut.
Malle probeert naar een medespeler te passen. Abdelfattah rent richting de bal. Sumcovas rent richting de bal. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dhif onderschept slim de pass. Dhif passt de bal zonder na te denken. Shahriar met een sublieme pass. Sumcovas is nu in balbezit. Sumcovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Siamiadi verovert de bal door een tackle van achteren. Siamiadi met een sublieme pass. Chouchane rent richting de bal. Chouchane draait met de bal, schiet en ... Mosyła krijgt zijn hoofd ertegen. Ebtehaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Shahriar neemt de hoekschop. Siamiadi kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jait neemt de hoekschop. Mosyła krijgt zijn hoofd ertegen. Ebtehaj bokst de bal weg. Mosyła is nu in balbezit. Sumcovas rent richting de bal. Sumcovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jait met een sublieme pass. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła passt de bal met de wreef. Sumcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumcovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Malle rent richting de bal. Jait verovert de bal door een tackle van achteren. Benarouche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benarouche krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Doeltrap. Er-Rai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakh Hich 72%, 7th Sins 28%.
Yakh Hich - 7th Sins 0:1

46e minuut.
Siamiadi geeft een lange en hoge pass. Sumcovas kopt de bal weg. Siamiadi heeft problemen om de bal te vangen. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Ebtehaj met een harde bal richting middenveld. Dhif kopt de bal weg. Shahriar geeft een hoge lob. Mosyła rent richting de bal. Mosyła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mosyła rent richting de bal. Klungelig pakt Mosyła de bal. Sumcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła rent richting de bal. Mosyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakh Hich - 7th Sins 0:2

60e minuut.
Preisinger geeft de bal voor. Chouchane kopt de bal weg. Sumcovas rent richting de bal. Sumcovas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boughanmi de bal. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. Ebtehaj bokst de bal weg.

72e minuut.
Abdelfattah geeft een lange en hoge pass. Baev met een sublieme pass. Dhif speelt de bal door. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakh Hich - 7th Sins 0:3

74e minuut.
Shahriar heeft problemen om de bal te vangen. Shahriar geeft een lange en hoge pass. Mosyła rent richting de bal. Mosyła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yakh Hich - 7th Sins 0:4

78e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abdelfattah de bal. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yakh Hich - 7th Sins 0:5

81e minuut.
Bushiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif verovert de bal door een tackle van achteren. Dhif geeft de bal voor. Sumcovas controleert de bal met de borst. Sumcovas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Inworp. Rais met een snelle inworp. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Sumcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumcovas haalt uit met een fantastische trap. Ebtehaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakh Hich 75%, 7th Sins 25%.
Yakh Hich - 7th Sins 0:5