Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Behtar Bāzoo-hāye Sepahan Bāzoo-hāye
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mustafa passt de bal zonder na te denken. Elabasaniri met een sublieme pass. Rabani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiassy onderschept slim de pass. Ghiassy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Mustafa geeft een lange en hoge pass. Ettehadieh bereikt de bal nog maar net als eerste. Awji legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ettehadieh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mustafa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Kaleel Hajjaji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
El-Chamadi haalt uit met een fantastische trap. Eftekhari speelt de bal door. Ghiassy rent richting de bal. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Shafaq speelt de bal door. Ghiassy rent richting de bal. Ghiassy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rabani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Bāzoo-hāye - Sepahan Bāzoo-hāye 0:1

42e minuut.
Yaqtin geeft een hoge lob. Ghiassy heeft problemen om de bal te vangen. Bejaoumi rent richting de bal. Ghiassy onderschept slim de pass. Ghiassy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behtar Bāzoo-hāye 68%, Sepahan Bāzoo-hāye 32%.
Behtar Bāzoo-hāye - Sepahan Bāzoo-hāye 0:1

47e minuut.
Ghiassy onderschept slim de pass. Bejaoumi rent richting de bal. Ghiassy onderschept slim de pass. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Amuzgar geeft een hoge lob. Nezam rent richting de bal. Abdulla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdulla krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ghiassy passt de bal zonder na te denken. Ettehadieh is nu in balbezit. Bejaoumi begaat een overtreding. Bejaoumi krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Elabasaniri probeert de bal aan de voet te houden. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel speelt de bal door. El-Chamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamadi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Eftekhari probeert naar een medespeler te passen. Abdulla kopt de bal weg. Shafaq probeert naar een medespeler te passen. El-Chamadi is nu in balbezit. El-Chamadi haalt uit met een fantastische trap. Eftekhari bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahjoub is nu in balbezit. Mahjoub passt de bal met de wreef. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behtar Bāzoo-hāye 56%, Sepahan Bāzoo-hāye 44%.
Behtar Bāzoo-hāye - Sepahan Bāzoo-hāye 0:1