Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tactics Alpha SFC Crusaders
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Yeo passt de bal in één keer door. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani geeft een lange en hoge pass. Daar is Mikuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kumar met de inworp. Tze Law controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goh. Goh krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gek kopt de bal weg. Asngari speelt de bal door. Choy heeft problemen om de bal te vangen. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vairavan met een sublieme pass. Beng is nu in balbezit. Hon rent richting de bal. Beng rent richting de bal. Beng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics Alpha - SFC Crusaders 1:0

26e minuut.
Meng rent richting de bal. Meng geeft een lange en hoge pass. Gek kopt de bal weg. Yeo is nu in balbezit. Yeo passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hon rent richting de bal. Hon geeft een hoge lob. Kumar kopt de bal weg. Beng heeft problemen om de bal te vangen. Beng haalt uit met een fantastische trap. Chee bokst de bal weg.

35e minuut.
Mikuni rent richting de bal. Daar is Mikuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vairavan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikuni raakt geblesseerd tijdens het duel. Foo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tactics Alpha - SFC Crusaders 1:1

41e minuut.
Beng speelt de bal door. Asngari heeft problemen om de bal te vangen. Asngari probeert naar een medespeler te passen. Poh rent richting de bal. Poh probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tze Law neemt de hoekschop. Vairavan rent richting de bal. Vairavan passt de bal zonder na te denken. Yeo rent richting de bal. Yeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Alpha 46%, SFC Crusaders 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tactics Alpha - SFC Crusaders 1:1

47e minuut.
Gek is nu in balbezit. Mikuni verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuni passt de bal met de wreef. Foo rent richting de bal. Foo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Beng onderschept slim de pass. Beng haalt uit met een fantastische trap. Hon onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tze Law neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Dewani speelt de bal door. Chye is nu in balbezit. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni schiet op doel. Lau probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yeo is nu in balbezit. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo is nu in balbezit. Beng is nu in balbezit. Beng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics Alpha - SFC Crusaders 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Alpha 45%, SFC Crusaders 55%.
Tactics Alpha - SFC Crusaders 2:1