Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalium Esplanade Beat Ampang
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Tong geeft een lange en hoge pass. Krishnan heeft problemen om de bal te vangen. Chee is nu in balbezit. Chee draait met de bal, schiet en ... Dinesh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Chee rent richting de bal. Chee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Beat Ampang 0:1

12e minuut.
Hong kopt de bal weg. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siew. Siew krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Siew rent richting de bal. Siew geeft de bal voor. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Chee verovert de bal door een tackle van achteren. Chee haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kumavelu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siew met een snelle inworp. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Chee de bal. Chee schiet op doel. Er probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siew neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chee heeft problemen om de bal te vangen. Chee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Beat Ampang 0:2

33e minuut.
Jit verovert de bal door een tackle van achteren. Wong met een sublieme pass. Kang is nu in balbezit. Wee verovert de bal door een tackle van achteren. Wee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Esplanade 57%, Beat Ampang 43%.
Kalium Esplanade - Beat Ampang 0:2

70e minuut.
Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong speelt de bal door. Wee is nu in balbezit. Wee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Wong is nu in balbezit. Wong passt de bal met de wreef. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee verovert de bal door een tackle van achteren. Wee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Beat Ampang 1:2

81e minuut.
Chow is nu in balbezit. Munisamy rent richting de bal. Munisamy probeert naar een medespeler te passen. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Esplanade 43%, Beat Ampang 57%.
Kalium Esplanade - Beat Ampang 1:2