Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beat Ampang Kalium Esplanade
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tai met een snelle inworp. Wong rent richting de bal. Wong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Munisamy rent richting de bal. Munisamy met een sublieme pass. Chee rent richting de bal. Chee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beat Ampang - Kalium Esplanade 1:0

40e minuut.
Kang geeft een hoge lob. How rent richting de bal. How passt de bal met de wreef. Chee is nu in balbezit. Chee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beat Ampang - Kalium Esplanade 2:0

44e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim geeft een hoge lob. Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beat Ampang 45%, Kalium Esplanade 55%.
Beat Ampang - Kalium Esplanade 2:0

54e minuut.
Klungelig pakt Aw de bal. How is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aw. Aw krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Yip met een sublieme pass. Tong speelt de bal door. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew draait met de bal, schiet en ... Dinesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beat Ampang - Kalium Esplanade 3:0

88e minuut.
Siew passt de bal zonder na te denken. Tai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hong. Hong krijgt een gele kaart. Tai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tai kan niet meer verder spelen. Nan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
How is nu in balbezit. Aw rent richting de bal. How tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aw raakt geblesseerd tijdens het duel. Aw zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beat Ampang 41%, Kalium Esplanade 59%.
Beat Ampang - Kalium Esplanade 3:0