Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halpme FC Geylang International
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten average
average Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Kumavelu geeft een hoge lob. Athi speelt de bal door. Venugopal kopt de bal weg. Klungelig pakt Muthu de bal. Muthu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Doeltrap. Athi met een harde bal richting middenveld. Chung kopt de bal weg. Muruku rent richting de bal. Muruku geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rasamy met de inworp. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Venugopal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ganabathy raakt geblesseerd tijdens het duel. Baskaran neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chop probeert de bal aan de voet te houden. Muthu is nu in balbezit. Muthu probeert naar een medespeler te passen. Muruku rent richting de bal. Muruku haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Chung rent richting de bal. Chung passt de bal met de wreef. Muruku met een sublieme pass. Muthu is nu in balbezit. Muthu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chung probeert naar een medespeler te passen. Rasamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku verovert de bal door een tackle van achteren. Muruku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halpme FC - Geylang International 0:1

38e minuut.
Chen rent richting de bal. Chen haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Chew de bal. Ganabathy is nu in balbezit. Ganabathy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumar verovert de bal door een tackle van achteren. Kumar passt de bal in één keer door. Chen is nu in balbezit. Chen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halpme FC 53%, Geylang International 47%.
Halpme FC - Geylang International 0:1

48e minuut.
Venugopal verovert de bal door een tackle van achteren. Venugopal met een sublieme pass. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ... Chew probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Rasamy geeft de bal voor. Baskaran kopt de bal weg. Klungelig pakt Chen de bal. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halpme FC - Geylang International 1:1

89e minuut.
Kumar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran geeft de bal voor. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halpme FC 33%, Geylang International 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halpme FC - Geylang International 1:1