Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realm@dr!d HillLock Thunderbolt
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Siow geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arockriaj met de inworp. Samivelu is nu in balbezit. Samivelu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chew rent richting de bal. Dong verovert de bal door een tackle van achteren. Dong passt de bal zonder na te denken. Yip is nu in balbezit. Yip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realm@dr!d - HillLock Thunderbolt 1:0

15e minuut.
Daar is Yeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chew is nu in balbezit. Chew speelt de bal door. Heng rent richting de bal. Heng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nan is nu in balbezit. Nan geeft de bal voor. Dong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo haalt uit met een fantastische trap. Magesvari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong verovert de bal door een tackle van achteren. Dong passt de bal zonder na te denken. Yip rent richting de bal. Yip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeo speelt de bal door. Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heng de bal. Yip rent richting de bal. Yip draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Krishnan geeft de bal voor. Inworp. Chung met de inworp. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realm@dr!d 34%, HillLock Thunderbolt 66%.
Realm@dr!d - HillLock Thunderbolt 1:0

63e minuut.
Asngari rent richting de bal. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew passt de bal met de wreef. Yip is nu in balbezit. Yip haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Magesvari bokst de bal weg.

65e minuut.
Siow geeft een hoge lob. Yeo kopt de bal weg. Asngari rent richting de bal. Yip onderschept slim de pass. Yip haalt uit met een fantastische trap. Magesvari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Yip probeert naar een medespeler te passen. Choy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lau. Lau krijgt een gele kaart. Choy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Choy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal! Magesvari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realm@dr!d - HillLock Thunderbolt 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realm@dr!d 43%, HillLock Thunderbolt 57%.
Realm@dr!d - HillLock Thunderbolt 2:0