Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MessiTheGoat FC tyz26 Theatre
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Koh speelt de bal door. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan rent richting de bal. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian haalt uit met een fantastische trap. Chee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MessiTheGoat FC - tyz26 Theatre 1:0

14e minuut.
Krishnan kopt de bal weg. Bandhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kian is nu in balbezit. Kian draait met de bal, schiet en ... Siow probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Krishnan rent richting de bal. Krishnan geeft een lange en hoge pass. Siow kopt de bal weg. Kian heeft problemen om de bal te vangen. Kian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Chee trapt de bal weg. Koh kopt de bal weg. Krishnan rent richting de bal. Krishnan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MessiTheGoat FC - tyz26 Theatre 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MessiTheGoat FC 55%, tyz26 Theatre 45%.
MessiTheGoat FC - tyz26 Theatre 2:0

49e minuut.
Daar is Kian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandhi is nu in balbezit. Kian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kian krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian passt de bal met de wreef. Koh rent richting de bal. Krishnan onderschept slim de pass. Krishnan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MessiTheGoat FC 52%, tyz26 Theatre 48%.
MessiTheGoat FC - tyz26 Theatre 2:0