Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravo Pilates Noob Slayer Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Nagaraja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mupa rent richting de bal. Ong onderschept slim de pass. Oh is nu in balbezit. Oh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Pilates - Noob Slayer Fc 1:0

26e minuut.
Jayakumar trapt de bal weg van het doel. Ong kopt de bal weg. Oh heeft problemen om de bal te vangen. Oh schiet op doel. Tee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Pilates - Noob Slayer Fc 2:0

41e minuut.
Choo speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikuni met een snelle inworp. Ong is nu in balbezit. Ong haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Pilates - Noob Slayer Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Pilates 43%, Noob Slayer Fc 57%.
Ravo Pilates - Noob Slayer Fc 3:0

47e minuut.
Ong rent richting de bal. Dinesh onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mupa. Mupa krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Mikuni is nu in balbezit. Mikuni geeft een lange en hoge pass. Ong springt en kopt de bal. Oh is nu in balbezit. Oh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Pilates - Noob Slayer Fc 4:0

56e minuut.
Mupa geeft een hoge lob. Hoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoo met een sublieme pass. Tze Law rent richting de bal. Tze Law haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Hoo rent richting de bal. Hoo geeft een hoge lob. Ngan rent richting de bal. Nagaraja rent richting de bal. Nagaraja schiet op doel. Jayakumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kuan rent richting de bal. Hoo onderschept slim de pass. Hoo speelt de bal door. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Phua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goh met een snelle inworp. Hoo is nu in balbezit. Hoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Pilates 54%, Noob Slayer Fc 46%.
Ravo Pilates - Noob Slayer Fc 4:0