Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colosseum DeReservoir Mist Spallesa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Chong is nu in balbezit. Chong passt de bal zonder na te denken. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong draait met de bal, schiet en ... Low maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosseum DeReservoir - Mist Spallesa 1:0

32e minuut.
Nagaraja rent richting de bal. Nagaraja passt de bal met de wreef. Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan haalt uit met een fantastische trap. Ong probeert de bal aan de voet te houden. Nandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chong rent richting de bal. Pang speelt de bal door. Chong rent richting de bal. Chong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosseum DeReservoir - Mist Spallesa 2:0

40e minuut.
Nagaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagaraja passt de bal in één keer door. Poh met een sublieme pass. Chong rent richting de bal. Chong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosseum DeReservoir 40%, Mist Spallesa 60%.
Colosseum DeReservoir - Mist Spallesa 2:0

53e minuut.
Nan passt de bal zonder na te denken. Chow is nu in balbezit. Nagaraja maakt een afschuwelijke overtreding. Nagaraja krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Chow raakt geblesseerd tijdens het duel. Leo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krishnaveny kopt de bal weg. Selvam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosseum DeReservoir - Mist Spallesa 3:0

68e minuut.
Lai geeft een hoge lob. Inworp. Poh met een snelle inworp. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong geeft een lange en hoge pass. Low kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chong rent richting de bal. Chong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosseum DeReservoir - Mist Spallesa 4:0

79e minuut.
Chow onderschept slim de pass. Kanesh rent richting de bal. Nagaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagaraja haalt uit met een fantastische trap. Kanesh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosseum DeReservoir - Mist Spallesa 4:1

82e minuut.
Samivelu geeft een lange en hoge pass. Nan probeert de bal met de borst te controleren. Nagaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan rent richting de bal. Nan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nagaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagaraja passt de bal met de wreef. Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosseum DeReservoir - Mist Spallesa 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosseum DeReservoir 50%, Mist Spallesa 50%.
Colosseum DeReservoir - Mist Spallesa 4:2