Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valley Field The Crows
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Doeltrap. Devan met een harde bal richting middenveld. Lim kopt de bal weg. Athi is nu in balbezit. Athi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valley Field - The Crows 0:1

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mok met een harde bal richting middenveld. Asngari kopt de bal weg. Teo is nu in balbezit. Teo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Darumami geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Toh is nu in balbezit. Magesvari verovert de bal door een tackle van achteren. Magesvari passt de bal zonder na te denken. Siew is nu in balbezit. Siew draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Magesvari passt de bal met de wreef. Lim is nu in balbezit. Lim speelt de bal door. Athi rent richting de bal. Athi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valley Field - The Crows 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valley Field 55%, The Crows 45%.
Valley Field - The Crows 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Mogan de bal. Teoh verovert de bal door een tackle van achteren. Teoh probeert naar een medespeler te passen. Kwang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Teoh met een snelle inworp. Athi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kwang de bal. Baskaran rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valley Field - The Crows 0:3

67e minuut.
Magesvari met een sublieme pass. Teo is nu in balbezit. Toh is nu in balbezit. Teo verovert de bal door een tackle van achteren. Teo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valley Field 49%, The Crows 51%.
Valley Field - The Crows 0:3