Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nite Field Jav FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Murugan is nu in balbezit. Yeo verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo speelt de bal door. Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nite Field - Jav FC 1:0

21e minuut.
Choo heeft problemen om de bal te vangen. Choo geeft een hoge lob. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cheong de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nite Field - Jav FC 1:1

28e minuut.
Yeo rent richting de bal. Yeo geeft de bal voor. Mogan probeert de bal aan de voet te houden. Sin rent richting de bal. Sin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nite Field - Jav FC 2:1

30e minuut.
Tze Law verovert de bal door een tackle van achteren. Nam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mee. Mee krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin is nu in balbezit. Muharam is nu in balbezit. Lam onderschept slim de pass. Lam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hock met een sublieme pass. Sin is nu in balbezit. Sin probeert naar een medespeler te passen. Lam is nu in balbezit. Lam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nite Field 54%, Jav FC 46%.
Nite Field - Jav FC 2:1

49e minuut.
Siew met een snelle inworp. Daar is Gan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gan geeft een lange en hoge pass. Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin draait met de bal, schiet en ... Yeo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Chin geeft een lange en hoge pass. Mah kopt de bal weg. Daar is Lam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee passt de bal in één keer door. Cheong rent richting de bal. Tze Law verovert de bal door een tackle van achteren. Tze Law draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nite Field 33%, Jav FC 67%.
Nite Field - Jav FC 2:1