Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aNTi_]FuLL[ Clash[FC]
6 Tactiek 442-Elastic
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
65.2 gemiddelde waardering 60.5
outstanding Schieten solid
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Pištořík onderschept slim de pass. Pištořík passt de bal in één keer door. Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindomar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Razis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talbot probeert naar een medespeler te passen. Razis geeft een lange en hoge pass. Lindomar krijgt zijn hoofd ertegen. Morgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Correa passt de bal in één keer door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras rent richting de bal. Stournaras schiet op doel. Adólfsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Clash[FC] 0:1

15e minuut.
Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa passt de bal zonder na te denken. Alvariños is nu in balbezit. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos schiet op doel. Adólfsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rabatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Noa ... Strafschop! Noa krijgt een gele kaart. Pištořík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lindomar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aNTi_]FuLL[ - Clash[FC] 1:1

28e minuut.
Pištořík is nu in balbezit. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Razis maakt een afschuwelijke overtreding. Razis krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pištořík passt de bal in één keer door. Talbot rent richting de bal. Talbot passt de bal in één keer door. Pištořík rent richting de bal. Pištořík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Longhi is nu in balbezit. Longhi geeft een hoge lob. Curcija heeft problemen om de bal te vangen. Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras haalt uit met een fantastische trap. Adólfsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Razis rent richting de bal. Razis speelt de bal door. Talbot probeert naar een medespeler te passen. Pištořík rent richting de bal. Pištořík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Noa onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Clash[FC] 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aNTi_]FuLL[ 40%, Clash[FC] 60%.
aNTi_]FuLL[ - Clash[FC] 2:1

50e minuut.
Talbot rent richting de bal. Talbot speelt de bal door. Pištořík is nu in balbezit. Pištořík schiet op doel. Morgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Longhi met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvariños. Alvariños krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ruz geeft de bal voor. Correa is nu in balbezit. Met opzet legt Curcija zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Curcija moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Curcija schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Pištořík passt de bal zonder na te denken. Talbot rent richting de bal. Talbot geeft een hoge lob. Lindomar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Clash[FC] 3:1

70e minuut.
Pištořík is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talbot zal de hoekschop nemen. Pištořík maakt een snoekduik en kopt de bal. Morgado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Ruz heeft problemen om de bal te vangen. Pištořík is nu in balbezit. Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindomar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Clash[FC] 4:1

73e minuut.
Razis is nu in balbezit. Razis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot geeft een lange en hoge pass. Lindomar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Stournaras verovert de bal door een tackle van achteren. Lintilä is nu in balbezit. Stournaras onderschept slim de pass. Stournaras haalt uit met een fantastische trap. Adólfsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Clash[FC] 4:2

80e minuut.
Razis probeert naar een medespeler te passen. Talbot is nu in balbezit. Talbot probeert naar een medespeler te passen. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Roca passt de bal in één keer door. Longhi rent richting de bal. Longhi speelt de bal door. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos schiet op doel. Adólfsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lintilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stournaras rent richting de bal. Stournaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Clash[FC] 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aNTi_]FuLL[ 40%, Clash[FC] 60%.
aNTi_]FuLL[ - Clash[FC] 4:3