Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aNTi_]FuLL[ UCI All Stars FC
6 Tactiek 3-2-1-2-2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
22 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 63.7
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Milanov geeft de bal voor. Guedes kopt de bal weg. Daar is Maneta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranevitter rent richting de bal. Kranevitter haalt uit met een fantastische trap. Adólfsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Simón rent richting de bal. Simón geeft de bal voor. Guedes rent richting de bal. Guedes haalt uit met een fantastische trap. Adólfsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot probeert naar een medespeler te passen. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 1:0

14e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Talbot geeft de bal voor. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík schiet op doel. Piscedda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 2:0

15e minuut.
Razis probeert naar een medespeler te passen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot passt de bal in één keer door. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík schiet op doel. Piscedda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindomar schiet op doel. Piscedda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Razis met een sublieme pass. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft een hoge lob. Lindomar maakt een snoekduik en kopt de bal. Piscedda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 3:0

22e minuut.
Daar is Curcija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenari is nu in balbezit. Valenari speelt de bal door. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Otaño speelt de bal door. Talbot met een sublieme pass. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík geeft een hoge lob. Lindomar krijgt zijn hoofd ertegen. Piscedda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 4:0

25e minuut.
Valenari passt de bal met de wreef. Kranevitter rent richting de bal. Kranevitter geeft een lange en hoge pass. Bartyla rent richting de bal. Bartyla schiet op doel. Adólfsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Talbot rent richting de bal. Talbot met een sublieme pass. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík haalt uit met een fantastische trap. Piscedda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Otaño passt de bal met de wreef. Curcija rent richting de bal. Curcija passt de bal zonder na te denken. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aNTi_]FuLL[ 50%, UCI All Stars FC 50%.
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 4:0

46e minuut.
Pištořík verovert de bal door een tackle van achteren. Pištořík passt de bal zonder na te denken. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft een hoge lob. Lindomar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 5:0

50e minuut.
Chulapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Curcija rent richting de bal. Curcija passt de bal zonder na te denken. Talbot rent richting de bal. Talbot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Otaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenari met een sublieme pass. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón haalt uit met een fantastische trap. Adólfsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 5:1

62e minuut.
Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft een lange en hoge pass. Calderón kopt de bal weg. Curcija geeft de bal voor. Lindomar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Conway met een sublieme pass. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot passt de bal met de wreef. Pištořík is nu in balbezit. Pištořík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot met een sublieme pass. Abd-al-Aziz is nu in balbezit. Pištořík onderschept slim de pass. Pištořík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milanov met een sublieme pass. Bartyla is nu in balbezit. Bartyla schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 5:2

72e minuut.
Maneta geeft een hoge lob. Bartyla probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Conway ... Strafschop! Bartyla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simón zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 5:3

74e minuut.
Guedes verovert de bal door een tackle van achteren. Conway rent richting de bal. Guedes verovert de bal door een tackle van achteren. Guedes haalt uit met een fantastische trap. Adólfsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 5:4

76e minuut.
Razis bereikt de bal nog maar net als eerste. Razis probeert naar een medespeler te passen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft de bal voor. Lindomar springt en kopt de bal. Piscedda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 6:4

86e minuut.
Pištořík rent richting de bal. Abd-al-Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Aziz geeft een hoge lob. Razis geeft de bal voor. Lindomar springt en kopt de bal. Piscedda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pištořík rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talbot zal de hoekschop nemen. Pištořík maakt een snoekduik en kopt de bal. Piscedda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Razis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talbot geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Abd-al-Aziz met een sublieme pass. Razis geeft een hoge lob. Lindomar rent richting de bal. Lindomar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 7:4

90e minuut.
Klungelig pakt Maneta de bal. Maneta passt de bal in één keer door. Guedes is nu in balbezit. Guedes draait met de bal, schiet en ... Adólfsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 7:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aNTi_]FuLL[ 49%, UCI All Stars FC 51%.
aNTi_]FuLL[ - UCI All Stars FC 7:5