Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davao Aguilas F.C. Swabe Lagoon
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 20.1
solid Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Sagman rent richting de bal. Sagman geeft een hoge lob. Tiberino rent richting de bal. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tiberino rent richting de bal. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González passt de bal zonder na te denken. Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn schiet op doel. Magsino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Sarigumba passt de bal zonder na te denken. Tiberino rent richting de bal. Tiberino probeert naar een medespeler te passen. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tiberino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roggiano komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Baang geeft een lange en hoge pass. Daoang rent richting de bal. Sarigumba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarigumba krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Taupo geeft een lange en hoge pass. Daar is Manipula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarigumba probeert naar een medespeler te passen. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González probeert naar een medespeler te passen. Bảo Sơn rent richting de bal. Roggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 1:0

24e minuut.
Sarigumba passt de bal zonder na te denken. Roggiano rent richting de bal. Roggiano passt de bal met de wreef. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Manipula de bal. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González passt de bal in één keer door. Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap. Magsino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Inworp. Haeldermans met een snelle inworp. Roggiano geeft de bal voor. Hernández González rent richting de bal. Hernández González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sarigumba kopt de bal weg. Daar is Bảo Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roggiano met een sublieme pass. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González haalt uit met een fantastische trap. Magsino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 2:0

34e minuut.
Sarigumba onderschept slim de pass. Sarigumba passt de bal in één keer door. Hernández González rent richting de bal. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 3:0

37e minuut.
Bảo Sơn passt de bal zonder na te denken. Hernández González met een sublieme pass. Sagman rent richting de bal. Bảo Sơn onderschept slim de pass. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Elcano begaat een overtreding. Bảo Sơn raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarigumba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bảo Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 4:0

42e minuut.
Daoang rent richting de bal. Sarigumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarigumba passt de bal zonder na te denken. Daar is Bảo Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Roggiano controleert de bal met de borst. Bảo Sơn rent richting de bal. Roggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davao Aguilas F.C. 34%, Swabe Lagoon 66%.
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 5:0

48e minuut.
Hernández González geeft een lange en hoge pass. Daar is Roggiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baang is nu in balbezit. Roggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Roggiano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bảo Sơn rent richting de bal. Hernández González is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. San Juan neemt de hoekschop. Bảo Sơn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sarigumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarigumba passt de bal in één keer door. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggiano rent richting de bal. Roggiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Haeldermans is nu in balbezit. Catubig onderschept slim de pass. Catubig passt de bal met de wreef. Daoang is nu in balbezit. Daoang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 5:1

68e minuut.
Elcano met de inworp. Hernández González rent richting de bal. Hernández González probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bảo Sơn de bal. Bảo Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 6:1

72e minuut.
Sarigumba kopt de bal weg. Bảo Sơn rent richting de bal. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González schiet op doel. Magsino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 7:1

77e minuut.
Sarigumba met een sublieme pass. San Juan heeft problemen om de bal te vangen. San Juan passt de bal in één keer door. Bảo Sơn rent richting de bal. Bảo Sơn schiet op doel. Magsino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González passt de bal zonder na te denken. Roggiano is nu in balbezit. Roggiano haalt uit met een fantastische trap. Magsino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 8:1

82e minuut.
Manipula rent richting de bal. Bảo Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo Sơn speelt de bal door. Klungelig pakt Roggiano de bal. Roggiano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan geeft een lange en hoge pass. Bảo Sơn is nu in balbezit. Roggiano is nu in balbezit. Roggiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 9:1

89e minuut.
Sagman controleert de bal met de borst. Roggiano is nu in balbezit. Roggiano speelt de bal door. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davao Aguilas F.C. 37%, Swabe Lagoon 63%.
Davao Aguilas F.C. - Swabe Lagoon 9:1