Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones del Parque fc straff
Normal Tactiek capitanes 442
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 42.4
zwak Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Dubravčan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursino is nu in balbezit. Ursino speelt de bal door. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel. Antunez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arevalo heeft problemen om de bal te vangen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ... Antunez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:1

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Fajardo de bal onder controle te krijgen. Cole probeert naar een medespeler te passen. Ursino probeert naar een medespeler te passen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Antunez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:2

8e minuut.
Dubravčan met een snelle inworp. Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursino passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:3

13e minuut.
Möring bereikt de bal nog maar net als eerste. Möring geeft een lange en hoge pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... Antunez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Inworp. Möring met een snelle inworp. Verdi is nu in balbezit. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Andruchów geeft een lange en hoge pass. Luppino kopt de bal weg. Picón probeert de bal aan de voet te houden. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Drake probeert de bal aan de voet te houden. Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Möring probeert naar een medespeler te passen. Luppino rent richting de bal. Picón is nu in balbezit. Luppino onderschept slim de pass. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Antunez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:4

24e minuut.
Möring is nu in balbezit. Möring passt de bal met de wreef. Ruz probeert naar een medespeler te passen. Dubravčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubravčan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Marchena geeft een lange en hoge pass. Verdi rent richting de bal. Verdi geeft een lange en hoge pass. Cole probeert de bal aan de voet te houden. Cole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sklenka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Möring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Möring speelt de bal door. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Orlich onderschept slim de pass. Orlich met een sublieme pass. Klungelig pakt Luppino de bal. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:5

32e minuut.
Ursino passt de bal in één keer door. Cole rent richting de bal. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Picón de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Cole draait met de bal, schiet en ... Luppino probeert de bal aan de voet te houden. Möring met een sublieme pass. Daar is Luppino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luppino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Möring passt de bal met de wreef. Verdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenka met een sublieme pass. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Orlich met een sublieme pass. Ursino rent richting de bal. Ursino met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones del Parque 85%, fc straff 15%.
Leones del Parque - fc straff 0:5

46e minuut.
Chauveau komt het veld opgelopen. Horvat komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Luppino verovert de bal door een tackle van achteren. Cole rent richting de bal. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Horvat geeft een lange en hoge pass. Luppino kopt de bal weg. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:6

51e minuut.
Drake rent richting de bal. Möring onderschept slim de pass. Möring probeert naar een medespeler te passen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ursino onderschept slim de pass. Ursino speelt de bal door. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap. Antunez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Drake rent richting de bal. Verdi probeert naar een medespeler te passen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Dubravčan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursino probeert naar een medespeler te passen. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:7

59e minuut.
Klungelig pakt Dubravčan de bal. Dubravčan speelt de bal door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Horvat speelt de bal door. Luppino heeft problemen om de bal te vangen. Luppino probeert naar een medespeler te passen. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:8

68e minuut.
Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole rent richting de bal. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel. Antunez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:9

69e minuut.
Cole heeft problemen om de bal te vangen. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole schiet op doel. Antunez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:10

71e minuut.
Arevalo speelt de bal door. Verdi is nu in balbezit. Verdi passt de bal zonder na te denken. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:11

74e minuut.
Ursino is nu in balbezit. Ursino passt de bal in één keer door. Möring speelt de bal door. Klungelig pakt Luppino de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Dubravčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubravčan met een sublieme pass. Möring met een sublieme pass. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich rent richting de bal. Cole onderschept slim de pass. Cole schiet op doel. Na een snelle pass probeert Picón de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chauveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauveau geeft een hoge lob. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luppino verovert de bal door een tackle van achteren. Luppino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:12

80e minuut.
Möring heeft problemen om de bal te vangen. Möring passt de bal zonder na te denken. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ... Antunez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Parque - fc straff 0:13

81e minuut.
Duarte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bustamante komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Luppino rent richting de bal. Möring speelt de bal door. Picón rent richting de bal. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dubravčan heeft problemen om de bal te vangen. Dubravčan met een sublieme pass. Ursino met een sublieme pass. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... Antunez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones del Parque 85%, fc straff 15%.
Leones del Parque - fc straff 0:13